top of page
Schermafbeelding 2021-10-25 om 12.45.53.png

Voip

Telefonie en Samenwerking in de Cloud

Vandaag is het voor organisaties essentieel dat ze beschikken over efficiënte hulpmiddelen voor telefonie en samenwerking om hun productiviteit en klanttevredenheid te verbeteren.

We richten ons tot alle organisaties die tot 80% willen besparen op hun telefonie- en samenwerkingskosten en tegelijkertijd willen profiteren van een verbeterde mobiliteit en flexibiliteit. Onze geavanceerde diensten zoals gepersonaliseerde voicemails, video- of spraakconferentie, virtuele fax, samenwerking in de cloud en nog veel meer zitten inbegrepen in één vast maandelijks bedrag zodat uw communicatiekosten nog transparanter zijn.

Met de geavanceerde diensten voor telefonie en samenwerking van ALLOcloud in de cloud kunt u zich concentreren op uw corebusiness zonder te worden belemmerd door onnodige investeringen in infrastructuur of dure onderhoudscontracten. Sluit uw IP-telefoon, smartphone of computer aan op het internet en u bent klaar voor een kostenefficiënte en geavanceerde communicatie met zakenpartners en collega’s, altijd en overal.

Verbind uw telefonie met uw favoriete professionele programma’s

Met ALLOcloud kunt u uw telefonie integreren in uw favoriete professionele programma’s zoals uw CRM, ERP, ticketing, reporting, productiviteit enz.

Bel rechtstreeks via uw software, geef de identiteit van de beller weer en open zijn fiche in uw software zonder zelfs maar te hebben opgenomen. Kortom, verhoog uw productiviteit en de tevredenheid van uw klanten.

U kan ook in een paar klikken gesofisticeerde scenario’s aanmaken om uw telefonie om te zetten in één superintelligent communicatiekanaal! Uw telefonie heeft toegang tot de gegevens van uw professionele software om een oproep nog beter door te sturen. Bijvoorbeeld: wanneer een klant met betalingsachterstand belt, wordt hij automatisch doorverbonden met de boekhouding.

logo-block_0.jpg
bottom of page