Image by Christin Hume

Pc/Laptop schoonmaken

Systeem wordt nagekeken op gevaarlijke software. Spyware wordt verwijderd van het systeem. Malware wordt verwijderd van het systeem. Virussen worden verwijderd van het systeem. Software wordt geoptimaliseerd naar u wens als klant.

Prijs:

50

Image by Matt Artz

Algemeen probleem

Heeft u een ander probleem maak hier je afspraak en ik los het voor u op.

Prijs:

Prijs op aanvraag.

Image by Jordan Harrison

Neterk offerte

Bij een plaatsbezoek kom ik bij u langs en bekijk hoe de situatie is.

 

Ik maak een plan van de situatie en maak voor u een op maat gemaakte offerte waar u het netwerk zou moeten veranderen dit kan zijn voor de volgende situaties.

 

Beveiliging: bv een firewall plaatsen: Dit is een toestel dat al het inkomend en uitgaand verkeer dat naar het internet gaat controleert en indien iemand met verkeerde bedoelingen probeert op u netwerk te komen tegen houd zodat u en u familieleden veilig kunnen gebruik maken van het internet.

 

Netwerk switch plaatsen: u heeft heel veel utp(internet) kabels liggen maar u modem heeft maar 4 aansluitingen? geen probleem ik plaats voor u een speciaal apparaat deze splits het signaal van je modem naar alle kabels.

 

Draadloze verbinding tussen gebouwen: U heeft bv een tuinhuis waar u graag internet zou hebben en u wilt geen kabels trekken tussen u huis en u tuinhuis, geen probleem ik plaats een draadloos systeem tussen de 2 gebouwen zodat u kan genieten van u internet, dit tot een afstand van 1 km of meerdere kms!!! 

Prijs:

Gratis

windows-10-logo-100739284-large.jpg

Pc/Laptop Herinstallatie

Er word een backup van je systeem gemaakt. Systeem wordt volledig gewist en een herinstallatie gedaan van het besturingsysteem. Backup word terug geplaastst op je systeem. Virusscanner en eventueel gelicentieerde software word terug gezet.

Prijs:

50

Image by Scott Webb

Pc/Laptop herinstallatie of schoonmaken aan huis.

Heeft u graag dat ik bij u langs kom om het probleem op te lossen? geen probleem ik kom met plezier bij u langs wanneer het u past.

Prijs:

€60/uur

Image by Jadon Kelly

Wifi offerte

U heeft problemen met u wifi: U heeft geen wifi signaal op een plaats in u huis

 

U heeft wel wifi signaal maar het valt constant uit Of u verbinding is gewoon slecht in het algemeen Ik zoek voor u de juiste oplossing ik maak een offerte op maat van u huis en wensen.

Prijs:

Gratis

b608bdac834c46ca9c20b241da8759f1.jpeg

Upgrade Windows 7 naar Windows 10

Windows 7 wordt niet meer ondersteund geen probleem ik upgrade je pc of laptop naar windows 10 met behoud van je data! ,zodat u zorgeloos verder kan werken.

 

Prijs is inclusief licentie Windows 10.

Prijs:

€60

 Harde schijf

Data Recovery

werkt u harde schijf of sd kaart niet meer en er stonden nog belangrijke bestanden op of foto`s? of heeft u ze verwijderd per ongeluk?

 

Ik zorg indien mogelijk dat u, u bestanden terug heeft.

 

LETOP: gebruikt het apparaat niet meer breng het zo snel mogelijk binnen zo bent u zeker dat ik er alles terug af kan halen.

Prijs:

€60

Image by Markus Spiske

Netwerk plan opmaken.

Waarom een netwerkplan? Een elektricien is iemand die bezig is met elektriciteit niet met netwerken of wifi, in 95 procent van de nieuwbouw huizen zijn er verkeerde kabels of naar verkeerde plaatsen gelegd, ook wordt er nooit gekeken om wifi punten te plaatsen in huis nochtans is dit zeer belangrijk want u wilt uiteraard overal wifi in huis, daarom zorg ik ervoor dat ik een netwerkplan maak zodat jouw elektricien weet waar hij welke kabels moet trekken en zich kan bezig houden met zijn job.

 

Ook zorg ik dat alles voorzien is dat u via coax(Telenet,Orange) en telefoonlijn (Proximus,Scarlet,Edpnet,....) kunt aangesloten worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u veranderd van provider.

 

U bent aan het bouwen of verbouwen? De perfecte tijd om ook iets aan je netwerk te doen natuurlijk u.

 

Enkel een Architecten plan: Geen probleem ik bekijk het plan en maak een netwerkplan waar alle utp(internet) kabels moeten komen , waar alle accespoints(wifi punten) moeten komen.

 

Nieuwbouw: Indien er nog geen kabels getrokken zijn zie Architecten plan. Indien er wel al kabels aanwezig zijn maak een afspraak voor een plaats bezoek netwerk zo kan ik juist inschatten wat we kunnen doen om alles te optimalizeren.

 

Verbouwing: Ik maak een plan op voor u elektricien waar welke kabel moet geplaatst worden zodat u achteraf alles heeft voorzien voor u accesspoints(wifi punten) en internet, telefoon aansluitingen.

 

De prijs houdt in:

Plaats bezoek Netwerk plan voor elektricien.

 

Offerte voor accesspoints (wifi punten) en switches (Kabel splitsers)

 

Indien achteraf de offerte word geaccepteerd krijgt u de helft van de kostprijs voor het maken van het netwerkplan terug.

Prijs: