Wat kan ik voor u betekenen?

Wifi problemen?

Ik kom bij u langs en maak een
offerte op maat van u huis.

Alles word na gemeten zodat u overal waar u wenst kan genieten van snel internet! 

Nadat u de offerte goedkeurd kom ik alles installeren en werk alles tot in de puntjes af!

Afwerking van kabels en modem.

Waar u modem hangt liggen een boel kabel chaotisch door elkaar , welke mogen weg  of u heeft veel internet kabels maar kan ze niet gebruiken want ze zijn niet aangesloten?

Ik kom alles mooi afwerken en zorg dat alles aangesloten en werkend is, ook zorg ik dat alles wat niet nodig is van kabels weg gaat zodat alles mooi en proper is als ik vertrek.

Smartphone / Tablet

U zou graag een smartphone,tablet enzvoorts, maar u kent er niets van? u weet niet welke goed voor u is of u weet niet hoe het werkt?  Ik zorg voor een toestel op maat van u  behoefte dus geen super dure als u deze niet nodig heeft! en leg u uit hoe het werk ik stel alles in zodat u aan de slag kan.

Tuinhuis?

U heeft bv een tuinhuis bijgeplaatst of een verranda maar u heeft hier geen internet? geen probleem ik maak een offerte op maat zodat u ook op deze plek kan genieten van u internet.

Netwerkplan

in 95 procent van de huizen zijn er verkeerde kabels of naar verkeerde plaatsen gelegd, ook wordt er nooit gekeken om wifi punten te plaatsen in huis nochtans is dit zeer belangrijk want u wilt uiteraard overal wifi in huis, daarom zorg ik ervoor dat ik een netwerkplan maak zodat jouw elektricien weet waar hij welke kabels moet trekken.

Ip Camera Beveiliging

U voelt zich niet veilig en zou graag cameras hebben , geen probleem ik kom een offerte maken op maat van u huis.

zodat u dit kan bekijken op u gsm en constant alles word opgenomen.

Pc traag?

De computer of laptop,tablet is zeer traag of het is al lang geleden dat deze nog is nagekeken?

1 maal per jaar zou je toestel moeten worden na gekeken en zuiver gemaakt zodat alles virussen enz worden verwijderd zodat u veilig het internet kan gebruiken.

Pc stuk

De computer valt constant uit of het internet valt weg of wat dan ook ik zorg dat je pc terug perfect werkt wat er ook aan is en dit met het principe als ik het niet kan maken moet u ook niets betalen!

Upgrade Windows 10

U pc draait nog op windows 7 of vista of misschien zelfs op xp?

Ik upgrade u pc naar het laatste nieuwe Windows !0

dit met een orginele licentie voor een scherpe prijs!

met behoud van u bestanden natuurlijk.

Herinstallatie

Soms is je computer of tablet zo vol met virussen dat het beter is om deze opnieuw te installeren dit doe ik ook met behoud van je bestanden natuurlijk.

Netwerk

U heeft heel veel internet kabels voorzien maar deze kan u niet gebruiken want ze zijn niet aangesloten? 

ook hier kan u mij voor contacteren ik zorg dat alles mooi word aangesloten en afgewerkt.

Smart home

U heeft een slimme thermostaat, slimme stofzuiger, een video deurbel, smart tv of wat dan ook maar u krijg hem niet werkend ik kom hem installeren en uitleggen zodat u alles goed begrijpt en kan gebruiken.

Ook aankoop advies of montage is geen probleem.

Draadloze Domotica

U wilt graag de lampen automatisch laten aan gaan of bv als het het mooi weer is de beregening laten aan gaan maar niet als het regent? of u wilt alles via u smartphone bedienen er zijn duizende mogelijkheden maar u heeft geen bekabeling voorzien, geen probleem ik installeer alles draadloos , dit werkt even goed als bekabeld en u heeft zoveel meer mogelijkheden!