Devices-Mockup BT.png

Allocloud

Telefonie voor slimme kmo’s 

Business Telephony is een oplossing voor professionele telefonie. Met deze dienst hebt u toegang tot alle geavanceerde telefoniefuncties die de productiviteit van uw medewerkers en de communicatie met gesprekspartners aanzienlijk verbeteren. De dienst maakt ook grote besparingen mogelijk: sommige van onze klanten bespaarden tot 80 % op hun telefoniefactuur. 

VoIP-telefonie in de cloud

Onze oplossing voor professionele telefonie vervangt uw traditionele telefooncentrale en uw telefoonlijnen door een virtuele telefooncentrale in de cloud.

Door deze centrale in de cloud te koppelen met de VoIP-technologie die uw oproepen doorstuurt via een internetverbinding, wordt uw telefonie geïntegreerd in de digitale kantooromgeving en geniet u tal van voordelen. 

Naast alle voordelen van business telefonie, krijgt elke gebruiker toegang tot onze Web Meeting Lite, de Light-versie van onze oplossing voor virtuele vergaderingen Met één klik vergadert u virtueel met collega’s, partners of telewerkers, waar u ook bent!

Illustration bloc 2 NL.jpg
Illustration-bloc3NL.jpg

Eén van de sterke punten van onze VoIP Business Telephony oplossing is de flexibiliteit die ze aan uw medewerkers biedt. Zodra u toegang hebt tot een internetverbinding (computernetwerk, wifi, 4G), bent u, onafhankelijk van uw internetaanbieder, verbonden met uw telefooncentrale in de cloud. U bent dus bereikbaar op kantoor, thuis of onderweg en alle geavanceerde functies gaan met u mee.

Bovendien kunt u via intelligente applicaties uw pc, tablet of smartphone omvormen tot een vast telefoontoestel. U bent dan (indien u dit wenst) overal en op al uw apparaten bereikbaar.

Maximale mobiliteit en flexibiliteit

Personaliseer
uw telefonie

Onze oplossing voor VoIP-telefonie past zich aan uw behoeften aan. Zo kunt u uw (bestaande, nieuwe en internationale) nummers toekennen, uw openingsuren beheren via een kalender, een spraakmenu configureren (druk 1, druk 2 …), uw medewerkers onderverdelen in belgroepen enz. Met ALLOcloud wordt uw telefonie een intelligente tool die zich aanpast aan uw behoeften, uw agenda en uw medewerkers.  

Callflow Illustration-02-01_2.png
Component 8  1 NL.png

Integreer uw telefonie in uw bedrijfssoftware

Met ALLOcloud kunt u uw telefonie integreren in uw professionele software zoals uw CRM, ERP enz. U kunt uw gesprekspartner opbellen met één klik in uw CRM. Een klant belt? Nog voor u de oproep beantwoordt, verschijnt zijn klantenfiche automatisch op uw pc. U kunt dan op een persoonlijke manier en tegelijkertijd uiterst efficiënt reageren.

Het is ook mogelijk om meer geavanceerde scenario’s te configureren! Gebruik de informatie uit uw professionele software om de oproep van de klant naar de juiste afdeling door te sturen. Bijvoorbeeld, een klant belt voor technische ondersteuning. Als hij geen betalingsachterstand heeft, wordt zijn oproep doorgestuurd naar support. Zijn er onbetaalde facturen, wordt hij direct doorgestuurd naar de boekhouding. Slim nietwaar?